Om Botox

Hvad er Botox? 

Hos Den Kosmetiske Klinik behandles der med botulinum toxin type A også kaldet Botox, for at reducere rynker og fine linjer i ansigtet. 

Botox er et renset proteinmolekyle udvundet af en bakterie. Botox har evnen til at afspænde de impulser fra nerver, der får muskler til at trække sig sammen og synliggøre rynker i ansigtet.

Toxinet har i mange år været brugt til at afspænde hyperaktive muskler med. Det har siden tidligt i firserne også været en sikker og gennemprøvet måde at behandle strabismus (skelen) og blepharospasmer (tics i øjenlåget) med. I dag er Botox en kendt kosmetisk behandling. 


Hvilken områder kan behandles med botox? 

-Pande

-Mellem bryn

-Smilerynker 

-Rynker på næsen

-Mundvige

-Hagen

-Kæben 

-Tandkødssmil 

-Fine linjer på overlæben 

-Løft af overlæben


Forventet resultat af behandlingen: 

Botulinum toxin bruges kosmetisk til at afspænde udvalgte ansigtsmuskler, hvilket bevirker en nedsat foldning af huden. Derved udglattes især dynamiske rynker, rynker som ses ved grimasser og i mindre udstrækning statiske rynker (dette er rynker som ikke forsvinder, selv når man strækker huden).

Således mindskes rynkerne og behandlingen forebygger også dannelsen af yderligere rynker.

 

Hvordan foregår en behandling? 

Sammen kigger vi på dit ansigt og taler om dine forventninger til behandlingen. Ved brug af Botox er det både muligt at behandle så du fortsat har en naturlig mimik eller et mere afspændt resultat. Du beslutter selv hvad du ønsker. Derefter behandles de ønskede områder med en lille tynd nål. 


Hvornår og hvor længe virker toxinet? 

Behandlingen begynder at tage effekt efter 48 til 72 timer, og den maximale effekt er først nået efter 1 til 2 uger. Effekten af behandlingen varer mellem 3 til 6 måneder.

 

Hvilket resultat opnår jeg? 

Når musklerne afspændes opnår du, at det behandlede område syner mere jævnt og glat.

Book tid til Botox!


 Bestil tid