OM EPI DAB 

 

Hvad er EPI DAB Hollywood treatment ?

Ved at vælge en EPI DAB Hollywood treatment behandling, får du en effektiv ’skin cocktail’ indeholdende en foryngende formulering kaldet SKIN RENEW som består af 50 forskellige ingredienser, såsom 12 vitaminer, 6 co-enzymer, 20 aminosyrer og 32 mg Hyaluronsyre.

Du kan tilvælge micro Botox (Azzalure) hvis du er forundersøgt i klinikken forinden. 

Behandlingen er den mest innovative teknologi, som kombinerer vitaminer, enzymer aminosyrer og hyaluronsyre. Selve opløsningen anbringes i EPI DAB-beholderen, hvor den administreres ud gennem små guldbelagt mikronåle, som injiceres direkte i huden. Dette skaber et blødt og naturligt udseende, hvilket efterlader huden glattere og strammere.

 

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen er opbygget efter samme princip som i micro needle. Ved en EPI DAB Hollywood treatment behandling, giver de små fine mikronåle, en såkaldt invasiv (ikke-kirurgisk) behandling. Under behandlingen bryder disse små nåle huden for at skabe et kontrolleret hudtraume, som får kroppen til at “helbrede” de mikroskopiske skader med øget produktion af kollagen og elastin. Dette resulterer i en forbedret hudkvalitet.

 

Hvor ofte anbefales en EPI DAB Hollywood treatment behandling?

Det anbefales at få en EPI DAB -behandling med 4 ugers interval. De fleste kunder kommer en gang om måneden til en EPI DAP-behandling.

 

Hvilke resultater kan opnås med EPI DAB Hollywood treatment behandling?

  • Mindre synlige porer
  • Reducering af rynker og fine linjer
  • Stimulering af kollagenprocessen
  • Forbedret hudkvalitet
  • En hud med mere udstråling

 

Behandlingen tager ca 40 min.

Hvis du er sensitiv, kan det være en god ide at bedøve huden med lokalbedøvende creme 60 min før.

Book tid til EPI DAB!


 Bestil tid