Om Sunekos

Er du træt af mørke rander, fine linjer eller poser under øjnene? Så kan en behandling med Sunekos være løsningen for dig.

 

Sådan virker Sunekos

Sunekos er en injektionsbehandling, hvor der tages stor fordel af aminosyrer og deres synergier med hyaluronsyre for at gendanne hudkvalitet og balance.

Sunekos unikke formel har vist gennem undersøgelser, at være i stand til at stimulere fibroblasterne i dermis, der begge producerer vigtige elementer til fornyelse af hudceller.

Takket være denne proces modvirker Sunekos alderstegn i ansigtet på en meget naturligt måde.

 

Hvilken bivirkninger er der?

Der kan forekomme blå mærker, hævelse og rødme i området, især ved behandling omkring øjnene. Dette forsvinder nogle dage efter behandlingen.

Hvis du tidligere har haft herpesudbrud (forkølelsessår) i området, kan nålen fremprovokere en sådan reaktion. Denne reaktion kan forebygges ved brug af fx Zovir på huden.

 

Hvordan skal jeg forberede mig til Sunekos behandlingen?

Behandling med Sunekos forløber næsten altid uden komplikationer. Dog vil brug af fx Fiskeolie, Treo, Magnyl og Ibuprofen samt visse naturpræparater nedsætte blodets evne til at størkne, og dermed øge risikoen for blå mærker i forbindelse med behandlingen. Det anbefales at undgå disse præparater et par dage inden behandlingen.

 

Hvordan behandles jeg med Sunekos?

Sunekos er en injektionsbehandling.

Området der skal behandles desinficeres, og med en meget tynd nål injiceres Sunekos i det områder, der skal behandles, hvorefter produktet spreder sig i vævet og frugter huden indefra.

Behandlingen udføres som en kur på ca. 3-5 gange, med 14 dages mellemrum. Hver behandling tager cirka 15 minutter. Herefter anbefales en opfølgende behandling efter ca. 6 måneder.

 

Gør behandlingen med Sunekos ondt?

Produktet injiceres med en meget tynd kanyle, og behandlingen er derfor ikke forbundet med stor smerte.

 

Hvordan skal jeg forholde mig efter Sunekos-behandlingen?

Du skal undgå at berøre det behandlede område i ca. 4 timer efter behandlingen af hensyn til infektionsrisiko. Herefter kan der lægges en let makeup.

 

Hvordan har jeg det efter behandlingen med Sunekos?

Behandlingen med Sunekos har ingen ophelingstid, hvilket betyder at du kan fortsætte din hverdag umiddelbart efter behandlingen. 

 

Hvilke områder kan behandles med Sunekos?

Sunekos kan bruges på alle hudtyper og på forskellige områder af kroppen, såsom ansigt, hals, decolletage og hænder. Det er især effektivt i ellers vanskelige områder, såsom pande og området omkring øjnene, for at fjerne poser og mørke rander.

 

Er der hindringer for behandlingen?

Man bør ikke injicere Sunekos i områder med infektion, fx aktiv acne (bumser) eller herpes (forkølelsessår). I disse tilfælde bør du afvente, indtil infektionen forsvinder enten spontant eller ved behandling. Der behandler ligeledes ikke med Sunekos hvis du er gravid eller ammer.

 

Hvor længe holder Sunekos?

Afhængigt af kunden og dennes hudkvalitet holder behandlingen i gennemsnit mellem 5-7 måneder. Det opbyggede resultat nedbrydes som aldringsprocessen fortsætter. Resultatets levetid er individuelt og styres af genetik og livsstilsfaktorer.

 

Forundersøgelse og betænkningstid gælder!

Efter du har fået en forundersøgelse med information både skriftligt og mundtligt, skal der minimum gå 2 dage før behandlingen kan finde sted ifølge Sundhedsstyrelsen.

Book tid til Sunekos!


 Bestil tid