Om Hyaluronsyre filler


Hvad er hyaluronsyre filler?

Det er en steril gele, der består af stabiliseret hyaluronsyre. Denne hyaluronsyre er indholdet i sprøjterne til kosmetisk behandling, hvis du vælger en filler behandling. 

Den hyaluronsyre filler som, Den Kosmetiske Klinik behandler med er Restylane eller Teosyal. Ved brug af Restylane eller Teosyal kan der opnåes de mest naturlige resultater.

Restylane og Teosyal kan give fylde, løft og korrigere asymatri.

 

Hvordan foregår en behandling?

Først kigger vi sammen på dit ansigt og snakker om hvad du ønsker og forventer. Der er mange behandlings muligheder med Restylane og Teosyal og sammen laver vi den behandlings plan som passer til dit ansigt. 

Ved en behandling afsættes 30 min til mindre områder eller ved brug af 1ml Restylane eller Teosyal. Hvis du har behov for mere tid, afsættes det. Her er du i fokus!

Selve behandlingen udføres ved at produktet injiceres i huden ved hjælp af en lille fin nål, for at reducere fine linjer, dybe rynker og furer i ansigtet. 

Der er mange teknikker og muligheder for at opnå det perfekte resultat med Restylane og Teosyal. 

 

Forventet resultat af behandlingen:

Behandlingsresultatet er synligt efter 14 dage.

Afhængig af hvilket område der behandles, hudtype og injektionsteknik, kan effekten af behandlingen med hyaluronsyrefiller holde mellem 3 til 12 måneder. 

 

Gør det ondt? 

Hvis du ønsker at få Restylane eller Teosyal i dine læber eller en skinbooster behandling, anbefaler Den Kosmetiske Klinik altid at du får bedøvet området først. Læberne er sensitive og ved brug af skinbooster kræver behandlingen ofte mange stik. Herefter vil behandlingen mærkes uden ubehag. 

Hvis du ikke er bedøvet vil du kunne mærke små niv og let ubehag alt efter hvor følsom du er. 

 

Book tid til filler!


 Bestil tid