Hvad er filler? 

Filler er en populær gel, som indsprøjtes i små doseringer i vævet lige under huden, for at skabe fylde. Ved hjælp af filler kan rynker og furer formindskes.

Filler giver en let fylde i ansigtet, som får ansigtet til at se blidere og mildere ud.

Filler kan give en midlertidig eller længerevarende fylde afhængigt af, hvilken produkttype der bliver anvendt. Produkttypen, som bliver anvendt, afhænger af hvor i ansigtet den skal indsprøjtes.

 

Hvad kan filler hjælpe med? 

Med alderen mister vi alle fylde i ansigtet på grund af fedttab. Men det kan erstattes af filler, som giver volumen tilbage.

Der er mange muligheder for at opnå et naturligt og mildt anigtsudtryk.

En volumenforøgelse på kindbenene med filler kan være med til at ændre proportionerne i ansigtet og give ansigtet et løft. Når læberne fyldes let, giver det et mere feminint udtryk. 

Rynkerne og furer kan generelt udjævnes med filler. Efter man har fået behandling med filler, får man ofte et lidt rundere, blidere og mildere udtryk i ansigtet, som kunderne ønsker at vedligeholde, fordi det giver en rigtig god selvtillid at se ud som man føler sig.

 

Er filler nedbrydeligt?

De nedbrydelige filler typer isom anvendes i klinikken, indeholder udelukkende hyaluronsyre, som giver en holdbarhed på 3 til 12 måneder, hvorefter filleren nedbrydes.

Hyaluronsyre findes naturligt overalt i vores bindevæv, hvis formål er at binde væsken i huden og dermed give fylde.

Filler med hyaluronsyre er, ved sammenligning med andre filler, den bedste til indsprøjtning i læber og til fine overfladiske indsprøjtninger af rynker i huden.

Typer med hyaluronsyre, er de mest anvendte fillers i verden til behandling i ansigtet.

Ved Den Kosmetiske Klinik anvendes der kun nedbrydeligt filler. 

Du er altid meget velkommen til at booke en gratis og uforpligtende forundersøgelse. 

Book tid til Filler!


 Bestil tid