SkinCeuticals hudpleje

# SkinCeuticals AOX Eye Gel

SkinCeuticals AOX Eye Gel

DKK 740,00

AOX+® Eye Gel indeholder en patenteret C-vitamin-teknologi, som bygger på en synergetisk antioxidantkombination. Produktet medvirker til at beskytte det sarte øjenområde mod oxidativt stress og genopfrisker huden under øjnene samt mindsker hævelser. En avanceret gelé-struktur betyder, at de aktive ingredienser kan formuleres i en opløsning med den optimale pH-værdi i et transportsystem, der giver maksimal optagelse og effekt. Produktet er specielt formuleret til at forebygge aldringstegn og samtidig korrigere eksisterende pigmentering. Sammen med blid massage i øjenområdet øges mikrocirkulationen under øjet for at mindske hævelser.

FORDELE - Forebygger tegn på tidlig aldring og korrigerer eksisterende pigmentering - Kontrollerer reaktive oxygenarter (ROS) i huden - Styrker huden - Mindsker hævelser under øjnene.

Påfør 1-2 pumpetryk af produktet per øje om morgenen. Påføres området under øjnene, ydre hjørner af øjet samt brynknoglen. Hold en afstand på 3 millimeter fra slimhinderne rundt om øjet. Påfør ikke produktet i øjenkrogen tæt på tårekanalerne, under øjenbrynene eller på øjenlågene.

Indeholder 15ml. Bestil tid