SkinCeuticals hudpleje

# SkinCeuticals CE Ferulic

SkinCeuticals CE Ferulic

DKK 1.280,00

C E Ferulic® er en revolutionerende kombination af antioxidanter, der giver avanceret beskyttelse mod for tidlig aldring af huden. Serummet neutraliserer frie radikaler, hjælper med at styrke huden og giver effektiv antioxidant-beskyttelse. Mere beskyttelse betyder en hud, der ser mere ungdommelig ud og har et bedre forsvar mod miljørelateret aldring. Serummet indeholder L-askorbinsyre, E-vitamin og ferulsyre. Den helt unikke formulering af potente ingredienser skaber synergi og gør C E Ferulic® til et effektivt forsvar mod frie radikaler.

FORDELE - Antioxidanter arbejder i synergi - Beskytter mod de skadelige frie radikaler og styrker huden for at hjælpe med at forebygge og mindske tegn på for tidlig aldring - Forebygger vedvarende forandringer i huden - Når den først er optaget i huden, kan den ikke vaskes eller gnides af - Perfekt til brug sammen med solbeskyttelse - Ideel til tør og normal hud


Påfør 4-5 dråber på tørt ansigt, hals og decolleté om morgenen efter rens og toner. Produkter med C-vitamin kan blive mørkere i farven efter åbning pga. eksponering for lys og luft. Eventuelle ændringer i farven på produktet har ingen indflydelse på produktets virkning.

Indeholder 30ml. Bestil tid