SkinCeuticals hudpleje

# SkinCeuticals Phloretin CF

SkinCeuticals Phloretin CF

DKK 1.380,00

Phloretin CF® repræsenterer en ny kategori inden for forebyggende og korrigerende antioxidant-pleje. For at modvirke den negative påvirkning i huden fra frie radikaler har SkinCeuticals efter fem års omfattende forskning udviklet denne patentanmeldte, banebrydende formulering, som kombinerer phloretin med C-vitamin og ferulsyre. Serummet hjælper med at reducere pigmentforandringer for en mere jævn og strålende hudtone. Phloretin CF® er en bredspektret behandling, der styrker huden og beskytter mod frie radikaler. Resultatet er en hud, der ser fastere og mere ungdommelig ud.

FORDELE - Forebygger tidlig aldringstegn og reducerer pigmentering - Reducerer udviklingen af reaktive oxygenarter (ROS) i huden - Beskytter mod forandringer i huden - Fremmer cellefornyelsen for at skabe en mere strålende og ensartet hud - Styrker huden - Ideel til normal, fedtet og kombineret hud.

Påfør 4-5 dråber på tørt ansigt, hals og decolleté om morgenen efter rens og toning. Produkter med C-vitamin kan blive mørkere i farven efter åbning pga. eksponering for lys og luft. Eventuelle ændringer i farven på produktet har ingen indflydelse på produktets virkning.Bestil tid