SkinCeuticals hudpleje

# SkinCeuticals Retinol 0.3%

SkinCeuticals Retinol 0.3%

DKK 720,00

Effektiv pleje til om natten med 0,3% ren retinol, der hjælper med at reducere fine linjer, rynker og pigmentforandringer i huden.

SkinCeuticals Retinol er en korrigerende natcreme med ren retinol som hjælper med at reducere synlige aldringstegn. Den avancerede formulering bygger på den nyeste stabiliserings- og leveringsteknologi inden for hudpleje. Revitaliserer huden, udjævner hudtonen og reducerer aldringstegn forårsaget af UV-stråler som fine linjer og pigmentering. Uden parfume. Anvendes efter anbefaling.

FORDELE • Giver en mere ensartet hudtone • Reducerer aldringstegn som fine linjer og pigmentering forårsaget af UV-stråler • Reducerer urenheder og synlige porer.


Påfør en ærtestørrelse af produktet på ren og tør hud om aftenen. Undgå øjenområdet. For at opnå det bedste resultat, vent mindst 30 minutter før påføring af andre hudplejeprodukter. I starten bør produktet kun bruges én til to gange om ugen. Hyppigheden kan derefter gradvist øges afhængig af tolerance. Ved ubehag i huden, fordel anvendelsen ud over tid for at lade huden vende sig til produktet. Retinol kan øge hudens lysfølsomhed. Anvend altid bredspektret solbeskyttelse når du anvender dette produkt. Undgå direkte kontakt med øjnene. Kun til udvortes brug.

Indeholder 30 ml. Bestil tid