SkinCeuticals hudpleje

# SkinCeuticals Serum 10

SkinCeuticals Serum 10

DKK 800,00

Serum 10 er ideel til personer med sensitiv hud eller til personer som ikke tidligere har anvendt et C-vitamin-serum fra SkinCeuticals. Serummet bidrager med at neutralisere frie radikaler og hjælper derigennem med at forebygge tegn på for tidlig aldring. Det lette serum trænger hurtigt ind i huden og indeholder den avancerede AOX+ antioxidant-teknologi, som kombinerer ferulsyre med C-vitamin for at øge antioxidant-effekten. Serum 10 er baseret på patenteret C-vitamin-teknologi formuleret med den optimale pH-værdi og koncentration, der påviseligt tilfører huden L-askorbinsyre i effektive mængder.

FORDELE - Avanceret AOX+ antioxidant-teknologi kombinerer L-askorbinsyre med ferulsyre for at forbedre antioxidant-effekten - Tilfører huden L-askorbinsyre i en koncentration, der har vist sig effektiv - Mindsker synligt fine linjer og rynker, neutraliserer frie radikaler og beskytter mod påvirkninger fra miljøet - Når produktet først er påført og optaget i huden, kan det ikke vaskes af eller gnides af. Det giver holdbar antioxidant-beskyttelse, og er det perfekte supplement til solcreme


Påfør 4-5 dråber på tørt ansigt, hals og decolleté om morgenen efter rens og toner. Produkter med C-vitamin kan blive mørkere i farven efter åbning pga. eksponering for lys og luft. Eventuelle ændringer i farven på produktet har ingen indflydelse på produktets virkning.

 Bestil tid