minetan selvbruner

# minetan ultra dark

minetan ultra dark

DKK 200,00

Minetan ultra dark er den mørkeste variant i minetans nye og lækre Express Triple Action tanning mousse serie. Med minetan ultra dark opnår du et mørk og intenst resultat, og produktet er særligt egnet til dig der har erfaring og uanset om du selv har lys eller mørkere hudtone er det til dig der tør.

 

minetan ultra dark betyder at produktet indeholder hele 3 aktive bruningsstoffer for hurtigere og dybere tanning resultat. Minetan ultra dark er en hurtigt tørrende og blød mousse der let trænger ind i huden uden af fedte. Indeholder markørfarve så du nemt kan se hvor du er kommet til. Påføres jævnt og stribefrit med Minetan ”Life is better in color” handsken.

 

Minetan ultra dark indeholder de skønneste olier som plejer og fugter din hud:  Macadamiaolie, hybenkerneolie, kokosolie, arganolie samt beroligende Hamamelis ekstrakt.

 

Du opnår det bedste resultat ved at påføre moussen på din hud når den er ren og helt tør, gerne efter at anvendt en body scrub eller andet produkt som sikrer at dit udgangspunkt er ensartet. Det anbefales at bruge en handske til påføring. Bestil tid